Angela’s Babyboots

 

 

 

 

 

Angela maakt deze prachtige babyboots ook op aanvraag!
Heel leuk om bijvoorbeeld als kraamcadeautje te geven. Dit zijn enkele voorbeelden maar op aanvraag zijn nog veel meer kleuren en uitvoeringen mogelijk.  Ze worden met liefde gemaakt in een huisdiervrije omgeving. Dit is belangrijk in verband met eventuele allergieën bij de kleine die ze gaat dragen. Naast het dragen van de boots staan deze uiteraard ook prachtig als decoratie. Die van mijn jongste passen allang niet meer maar staan nu te pronken op haar meidenkamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s